Σταμάτα να ανησυχείς για το άδειασμα της μπαταρίας ενώ είσαι έξω. Σταμάτα να χάνεις χρόνο για να βρεις μέρος φόρτισης ενώ είσαι έξω.
Το mobeego είναι μια μπαταρια χωρις καλωδια που σου εξασφαλίζει στιγμιαία φόρτιση για το κινητό, tablet και τη φωτογραφική σου μηχανή οπουδήποτε.
Η άμεση διαθεσιμότητα μπαταρίας στο λεπτό.
Με το mobeego δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεις το πλησιέστερο σημείο για να φορτίσεις το κινητό σου, ούτε χρείαζεται να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το κινητό σου μόνο και μόνο για να μην ξεμείνεις από μπαταρία.

Χρειάζεσαι περισσότερη μπαταρία?

Δεν μπορείς να βρεις σημείο φόριστης δίπλα σου?
Εαν έχεις καταναλώσει ποτέ energy drink καταλαβαίνεις πόσο δύναμη σου προσφέρει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το mobeego έχει το ίδιο αποτέλεσμα για το κινητό σου. Μία δόση ενέργειας σου προσφέρει 4 και επιπλέον ώρες χρήσης.
Πιάνεις την μπαταρία, την εφαρμόζεις στο κινητό σου και Mobeego!
Η τέλεια εφαρμογή!

Το mobeego είναι συμβατό με τα περισσότερα smartphones, συμπεριλαμβανομλένου των iPhone 5-6-7 καθώς επίσης και με τις περισσότερες micro-usb συσκευές.

Το mobeego το χαρακτηρίζει ένας καινοτόμος αντάπτορας ο οποίος συνδέεται χωρίς καλώδια στο κινητό σου και σου επιτρέπει να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς ακόμα και αν η μπαταρία είναι στο 1% .
Σε αντίθεση με άλλους φορητούς φορτιστές είναι ελαφρύς και συμπαγής κάτι το οποίο θα αντιληφθείς μόλις το συνδέσεις στο κινητό σου.

10 χρόνια ζωής!

Το mobeego δεν είναι σαν τους άλλους φορητούς φορτιστές. Η δυνατή μπαταρία του διαρκεί για 10 χρόνια ακόμα και μετά από μεγάλη διάρκεια φύλαξης. Δεν χρειάζεται να το φορτίσεις πριν το χρησιμοποιήσεις.
Ο συμπαγής σχεδιασμός του σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το κινητό σου ενώ το mobeego είναι συνδεδεμένο και φορτίζει. Όταν δεν χρησιμοποιείς το mobeego μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί σε διάφορα σημεία, όπως τσέπη, πορτοφόλι, μπρελόκ κλειδίών κτλ.

MOBEEGO POWERBANK

Χωρίς επιπλέον καλώδια φορτίστε άμεσα το smartphone σας όπου κι αν βρίσκεστε και όποτε θέλετε!
• Το Mobeego είναι φιλικό προς το περιβάλλον: Η μπαταρία του κατασκευάζεται από ανακυκλώσιμο υλικό και ο αντάπτορας του είναι κατασκευασμένος για αρκετές χρήσεις!!! Μπορείτε να τον κρατήσετε στο πορτοφόλι σας ή να τον επισυνάψετε στην κλειδοθήκη σας για μελλοντική χρήση !!
• Το Mobeego θα πρέπει να υπάρχει και στο κουτί πρώτων βοηθειών σας: αφού σας παρέχει μέχρι και 4 ώρες εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και επίσης μπορεί να αποθηκευτεί μέχρι και 10 χρόνια χωρίς καμία διαρροή ρεύματος!
• Το Mobeego είναι συμπαγή και ελαφρύ ώστε να μπορείτε να έχετε πάντα ένα μαζί σας.
• Πώς λειτουργεί…??? Πολύ απλό…. στη συσκευασία θα βρείτε μια μπαταρία και ένα ειδικά σχεδιασμένο προσαρμογέα (adaptor) για smartphone – συνδέστε τα δύο μαζί, και στη συνέχεια, συνδέστε το με το smartphone σας.

Δύναμη στο τηλέφωνό σας με στυλ!!! Ενώ άλλοι μεταφέρουν μαζί τους ογκώδεις power bank εσείς μπορείτε να έχετε το mobeego το οποίο είναι συμπαγές, εξαιρετικά ελαφρύ και κομψό, πάντα μαζί σας.
Είναι ιδανικό για συναυλίες, κάμπινγκ, ταξίδια και πολλά άλλα! Πώς λειτουργεί; είναι απλό! στη συσκευασία θα βρείτε μια μπαταρία και ένα ειδικά σχεδιασμένο προσαρμογέα (adaptor) τηλεφώνου. Μπορείτε να επισυνάψετε τα δύο μαζί, και στη συνέχεια απλά να το συνδέσετε με το τηλέφωνό σας. Τόσο γρήγορα, τόσο εύκολο!

Η συσκευασία Mobeego αποτελείται από μία μπαταρία Mobeego μια χρήσης και έναν επαναχρησιμοποιήσιμο προσαρμογέα για τον iPhone σας είτε για το smartphone σας! Η μπαταρία είναι αναλώσιμη (και ανακυκλώσιμη).

mobeego™ Refill Can

mobeego™ Refill. Το ανταλλακτικό -μπαταρία- για αυτούς που ήδη έχουν αγοράσει τον αντάπτορα. Απλά τοποθετήστε τη μπαταρία στον αντάπτορα και η φόρτιση θα ξεκινήσει αμέσως.

5.00 €

mobeego™ Single Shot Micro USB

mobeego™ Single Shot Micro-Usb. Περιλαμβάνει τον αντάπτορα micro-usb ο οποίος συνδέεται στο κινητό σας και μια μπαταρία για τις πρώτες σας φορτίσεις

12.00 €

mobeego™ Single Shot iPhone 5/6

mobeego™ Single Shot iPhone. Περιλαμβάνει τον αντάπτορα lightning ο οποίος συνδέεται στο κινητό σας και μια μπαταρία για τις πρώτες σας φορτίσεις

12.00€