Μιας και πλέον ανακοινώθηκαν ήδη τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, μπορούν να αυξηθούν οι φήμες για το iPhone 8. Για το iPhone 8 ακούμε πριν ακόμη ανακοινωθούν τα 7 και η Apple αναμένεται να βάλει τα δυνατά της μιας και είναι η επέτειος των 10 χρόνων.

Πολλοί περιμένουν από την Apple να σχεδιάσει κάτι ξεχωριστό λόγω δεδομένου ότι και φέτος κράτησε το ίδιο design. Μια από τις αλλαγές που περιμένουμε είναι να αφήσει πίσω της τον σχεδιασμό που πρωτοείδαμε στο iPhone 6. Οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήση γυαλιού στην πλάτη και όχι αλουμινίου. Ο προμηθευτής των πίσω πάνελ θα είναι η κινέζικη Biel Crystal Manufactory και Lens Technology. Μεταξύ του μπροστά και πίσω γυαλιού θα υπάρχει μεταλλικό frame, αλλά δεν αναφέρεται το υλικό. Θα μπορούσε να είναι αλουμίνιο ή ατσάλι.

Οι πληροφορίες όμως δεν σταματούν εκεί. Αναφέρεται ότι του χρόνου δεν θα έχουμε δυο, αλλά τρία μεγέθη του iPhone 8. Σε αυτά θα περιλαμβάνονται ένα με οθόνη 4.7 ιντσών, ένα στις 5.5 ίντσες και ένα νέο μέγεθος στις 5 ίντσες. Ως συνήθως, τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, θα είναι παρόμοια.

Το 5.5 ιντσών iPhone 8 Plus λέγεται ότι θα φορά dual-curved Super AMOLED οθόνη αφής με την υπογραφή της Samsung. Τα άλλα δυο μοντέλα θα έχουν LTPS LCD panels, όπως τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Τέλος, το iPhone 8 αναμένεται για πρώτη φορά με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, η προσθήκη της οποίας θα είναι ευκολότερη χάρη στην γυάλινη πλάτη.

Να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, και έχουμε μπροστά μας σχεδόν έναν χρόνο για να δούμε τι ισχύει.

Site: techblog.gr